Gel & Acryl

Mooi verzorgde handen horen bij een verzorgd uiterlijk. Met kunstnagels verlengt en versterkt u uw eigen nagels. Na het plaatsen van een eerste set kunt u uw nagels nabehandelen (na 3-4 weken).
Nagelstudio Laren werkt met verschillende technieken als het gaat om het versterken en verlengen van nagels. Voor gel nagels wordt gewerkt met het merk OPI. Voor acryl gebaseerde systemen wordt gewerkt met Polygel. Ook is een eenvoudige versterkende overlay mogelijk met fibre gel. Informeer naar de mogelijkheden voor u.
Kunstsystemen zijn met name geschikt voor nagels die van nature broos zijn, veel breken en niet makkelijk op lengte te houden zijn. Of voor hen die wekenlang zorgeloos willen genieten van sterke, lange en verzorgde nagels. Kunstsystemen zijn echter ook zeer geschikt voor getraumatiseerde/beschadigde nagels en voor nagelbijters.
 
Bij de keuze voor kunstsystemen heb ik altijd gekozen voor merken waarbij de gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel op de eerste plaats staan. Gerenommeerde en erkende merken. U wordt ook altijd geadviseerd welk systeem het beste voor uw nagels geschikt is en hoe u dit kunt onderhouden.
Scroll naar boven